Pályázati közlemény 2024. március 20.

Tisztelt Partnerünk!

A Balaton Fejlesztési Tanács a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium Területfejlesztésért Felelős Államtitkársága által biztosított forrás terhére pályázatot hirdet szolgálati lakások kialakítására a Balaton Kiemelt Üdülőkörzetben.

A pályázati dokumentáció az alábbi dokumentumokra kattintva tölthető le:

Pályázati adatlap SZL MINTA

Pályázati kiírás és útmutató SZL
Fenntarthatósági útmutató
Útmutató beepitett eszközök energetikai besorolása SZL
Útmutató nyilv. bizt. BFT
Útmutató pénzügyi elemzés SZL

Nyilatkozatok, mellékletek


A pályázati felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2024. április 2-től 2024. november 29-ig van lehetőség.
Ezen időszak alatt az alábbi értékelési határnapokig benyújtásra (elektronikus feltöltésre) került projektek kerülnek együttesen elbírálásra:

I. Értékelési határnap: 2024. május 13. 24.00 óra. Az eddig beérkezett pályázatok értékelésének tervezett határideje 2024. augusztus 15.
II. Értékelési határnap: 2024. november 29. 24.00 óra. Az eddig beérkezett pályázatok értékelésének tervezett határideje 2025. március 31.

A pályázatok benyújtására vonatkozó további lehetőséget a Támogató az egyes indikatív keretekre külön-külön és együttesen is lezárhatja, ha a beérkezett pályázatok támogatási igénye meghaladja a rendelkezésre álló indikatív forráskeret 150%-át.

A pályázatokat a 2024. április 2-án közzétételre kerülő elektronikus linken keresztül lehet benyújtani.


Tisztelettel:
Balaton Fejlesztési Tanács
munkaszervezete