Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelen közlemény közzétételének időpontjától lezárásra került a pályázatok benyújtásának további lehetősége a
„Településfejlesztési beruházások támogatása 2022” tárgyú felhívásra, mivel a már beérkezett pályázatok támogatási igénye meghaladja a rendelkezésre álló forráskeret 150%-át.

Siófok, 2023. január 17.

Tisztelettel:
Balaton Fejlesztési Tanács
munkaszervezete

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pályázati közlemény 2022. november 29.

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a településfejlesztési beruházások támogatására 2022. november 14-én meghirdetett pályázati felhívásra a mai naptól megkezdhető a pályázatok elektronikus benyújtása a Támogatáskezelő Rendszeren (TKR) keresztül, melynek elérési linkje a következő:

https://bfttkr.hu

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati felhívás 13. oldalán közölt elérési link időközben technikai okok miatt megváltozott, nem használható!

Az elektronikus felületre való belépéssel, a felület kezelésével kapcsolatos tudnivalókat az alábbi felhasználói kézikönyv tartalmazza:

A Pályázatkezelő webapplikáció kézikönyv itt megtekinthető

Kérjük, amennyiben a Támogatáskezelő Rendszer működésével kapcsolatban Ön által nem elhárítható informatikai hibát észlel, jelezze azt e-mailben részletes leírás és a képernyőkép megküldésével dr. Horváthné Labát Márta projektmenedzser részére (labatmarta@balatonregion.hu).

Tisztelettel:
Balaton Fejlesztési Tanács
munkaszervezete

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pályázati közlemény 2022. november 14.

Tisztelt Partnerünk!

A Balaton Fejlesztési Tanács a Technológiai és Ipari Minisztérium és a Miniszterelnökség Területfejlesztési Tervezési és Támogatási Főosztálya által biztosított forrás terhére pályázatot hirdet a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet településein a településfejlesztési beruházások támogatására.

A pályázati dokumentáció az alábbi dokumentumokra kattintva tölthető le:
Pályázati felhívás és útmutató TF/2022.11.14.
Pályázati adatlap TF/2022 – MINTA
Fenntarthatósági útmutató 2021/2022

Nyilvánosság_biztosítása_BFT_altal_tam_proj_2022
1_mell_kozpenz_nyilatkozat_TF_2022
3_mell_ktgvetesi_tabla_TF_2022
4_mell_Nyil_piaci_arrol_TF_2022
12_mell_Akadalyment_nyil_TF_2022
14_mell_Nyil_adatok_ervenyessegerol_TF_2022

A pályázati felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2022. november 29-től 2023. május 15-ig van lehetőség. Ezen időszak alatt az alábbi értékelési határnapokig benyújtásra (elektronikus feltöltésre) került projektek kerülnek együttesen elbírálásra:

I. értékelési határnap: 2023. január 15. 24.00 óra
II. értékelési határnap: 2023. május 15. 24.00 óra.

A pályázatok benyújtására vonatkozó további lehetőséget a Támogató lezárhatja, ha a beérkezett pályázatok támogatási igénye meghaladja a rendelkezésre álló forráskeret 150%-át.

A pályázatokat a 2022. november 29-én közzétételre kerülő elektronikus linken keresztül lehet benyújtani.

Tisztelettel:
Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete