Online szemléletformáló rendezvény

MEGHÍVÓ

A Földünket fenyegető környezeti problémák iránt egyre fogékonyabbakká váltunk, a gyermekektől a felnőttekig szinte minden korosztály ismeri a globális változásokat érintő témák fontosságát.

A Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében 2020 őszén szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére vonatkozóan.

A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerünk, továbbá az iskolai oktatás - a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújt azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban.

A rendezvényünk célja, hogy a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat és közérthető formában ismertetett jó gyakorlatokat hallgathassanak, annak érdekében, hogy a saját felelősség felismerhető legyen mindenki számára, hogy a közös hang megtalálásával a közös cselekvés eredményre vezethessen.

A konferencián való online részvétel nem igényel többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

A rendezvény címe: "Lakhatási problémák"

Előadók:

  1. Benedek Anna, Nagycsaládosok Országos Egyesülete
  2. Somogyi Eszter, Városkutatás Kft/ Metropolitan Research Institute

A rendezvény időpontja: 2024. április 3. szerda, 14.00 óra – 16.00 óra
A rendezvényen való részvétel lehetősége: online

Technikai információk:

Topic: Lakhatási problémák
Time: Apr 3, 2024 14:00 Budapest
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/84377431392?pwd=UngrbU5YaWR0bkwrQWxtTXdtU2d1QT09
Meeting ID: 843 7743 1392
Passcode: 954583

A téma fontossága érdekében örömmel vesszük, ha a csatlakozási linket megosztja ismeretségi körében.

Szemléletformáló rendezvénysorozatunk eddigi előadásai a következő linken elérhetőek: https://www.rolrol.hu/reszletek/eloadas-sorozat-balatonrol-jovorol

Együttműködését előre is köszönjük!