online szemléletformáló rendezvény

MEGHÍVÓ

A Földünket fenyegető környezeti problémák iránt egyre fogékonyabbakká váltunk, a gyermekektől a felnőttekig szinte minden korosztály ismeri a globális változásokat érintő témák fontosságát.

A Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében 2020 őszén szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére vonatkozóan.

A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerünk, továbbá az iskolai oktatás - a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújt azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban.

A rendezvényünk célja, hogy a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat és közérthető formában ismertetett jó gyakorlatokat hallgathassanak, annak érdekében, hogy a saját felelősség felismerhető legyen mindenki számára, hogy a közös hang megtalálásával a közös cselekvés eredményre vezethessen.

A konferencián való online részvétel nem igényel többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

A rendezvény címe: "Közösségi jószágtartás és tájfenntartó gazdálkodás"

Előadók:

  • Kertész Tamás tájegységvezető, Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság
  • Fábry Szabolcs János polgármester, Nagyvázsony

A rendezvény időpontja: 2023. szeptember 14. csütörtök, 14.00 óra – 16.00 óra

A rendezvényen való részvétel lehetősége: online


Ezúton szeretnénk meghívni tisztelt Partnereinket, vegyenek részt az online részvétellel zajló rendezvényen!

Technikai információk:

Topic: Közösségi jószágtartás és tájfenntartó gazdálkodás
Time: Sep 14, 2023 14:00 Budapest
Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85001700884?pwd=dUlQTWpWYWhNNjRvdDIvcDV0MVJqUT09

Meeting ID: 850 0170 0884
Passcode: 008925


A téma fontossága érdekében örömmel vesszük, ha a csatlakozási linket megosztja ismeretségi körében.

Szemléletformáló rendezvénysorozatunk eddigi előadásai a következő linken elérhetőek: https://www.rolrol.hu/reszletek/eloadas-sorozat-balatonrol-jovorol

Együttműködését előre is köszönjük!