2020. november 27. éjjel 1:00 órától – 2020. november 28. éjjel 1:00 óráig
24 órás online nemzetközi konferencia

TÖLTSÜNK EGYÜTT EGY TELJES NAPOT A VILÁG TAVAIVAL!

2020. november 27. (éjjel 1:00 órától) – 2020. november 28. (éjjel 1:00 óráig)

ÖSSZEFOGLALÓ

A Balatoni Integrációs és Fejlesztési Ügynökség 24 órás online konferencia maratont szervez a tavak és tavas térségek védelme és fenntartható kezelése érdekében. A rendezvény az Élő Tavak Hálózatában résztvevő tavak bevonásával valósul meg.


A rendezvény célja, hogy bemutassuk a világon található tavak sokszínűségét, változatosságát, valamint felhívjuk a figyelmet a tavak jelentőségére, fenntartható kezelésük fontosságára. A rendezvény lehetőséget biztosít, hogy a hálózatban résztvevő tavak bemutassák magukat, a térségüket, ismertessék a problémákat és kihívásokat, mellyel szembesülnek, valamint megosszák jó tapasztalataikat, bevált gyakorlataikat.

A rendezvényen öt kontinensről, többek között a Fülöp-szigetek, Kambodzsa, Srí Lanka, India, Mexikó, Kolumbia, Kanada, Afrika, Ausztrália és több Európai ország területéről vesznek részt tavak, hogy bemutassák magukat. A program itt érhető el.

A Maratont a YouTube csatornánkon (Bftkht) is élőben közvetítjük, és a Facebookon (Balaton régió) is elérhetővé tesszük. Kérjük, csatlakozzon az eseményhez, és tájékoztassa erről barátait és partnereit! A maraton 24 órás időtartamú, de a részvétel rugalmas. Az érdeklődő résztvevők szabadon csatlakozhatnak és távozhatnak, amikor ez számukra megfelelő.

Ha szeretne többet megtudni a résztvevő tavakról, jöjjön és csatlakozzon hozzánk!